Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiehuizen te huur

Ligging Dordogne

De Dordogne ligt in het zuidwesten van Frankrijk in de regio Aquitaine en grenst aan de Poitou-Charentes, de Limousin en de Midi-Pyrénées. Het departement van de Dordogne werd genoemd naar de gelijknamige rivier. De Dordogne kent een afwisselend landschap van bergen, rivieren , groene heuvels en diepe bossen. Je vindt er ook wilde dieren, vlinders, herten, uilen en valken. Maar de Dordogne is uiteraard ook onlosmakelijk verbonden met een heerlijke authentieke keuken. Truffels, foie gras, magret de canard, Cahors wijnen... Heb je het water al in de mond? Ontdek hier de bezienswaardigheden Dordogne.

Toerisme en vakantie Dordogne

De Dordogne - ook wel Périgord genoemd - biedt heel wat troeven op toeristisch vlak. Actieve vakantiegangers kajakken of kanoën op de rivier. Wandelaars en fieters genieten volop van de natuur en de lieflijke dorpjes. En cultuurliefhebbers bewonderen de vele burchten en kastelen. Wist je trouwens dat er zich tal van kalksteengrotten onder de grond van de Dordogne bevinden? De prehistorische grotten van Lascaux zijn de bekendste.

Vind een vakantieverblijf

Op zoek naar een vakantiehuis in de Dordogne? Ontdek snel ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen in de Dordogne. Traditionele cottages, sfeervolle boerderijen, riante villa's... Bij ons vind je sowieso je gading!

Relaxhomes netwerk